Julstämning i Halland

I söndags såg vi den första snön falla. Passande nog inträffade detta i samband med julmarknaden HallandsJul som hölls på Lilla Böslid utanför Halmstad.

Vid detta tillfälle bestod bandet av mig och Nathanael. Nathanael spelade gitarr och jag svarade för rytmerna på Cajon, shakers och min fina fottamburin som jag fick av Nathanael förra julen. I ca 3,5 timmar spelade vi julmusik och försökte sprida julstämning bland besökarna.

Hallandsjul

(Och nej, jag spelade inte gitarr… det var bara för syns skull 😉 Jag har visserligen tagit gitarrlektioner som barn och kan en del ackord… fast det hade blivit lite väl enformigt om alla låtar i vår repertoar endast gick i D eller G dur 😉 Jag lämnar med varm hand över gitarren till andra som är bättre än mig)

Vi hade en mycket mysig och stämningsfull eftermiddag, om än lite kall… men det gick bra med underställ och Nathanael kunde spela gitarr med sönderklippta fingervantar. Nu laddar vi upp för nästa julspelning som är  Centrumkyrkan i Lammhult 2:e december. Varmt välkommen dit!