Besök på Mössebergsgården

Åh vad det var roligt att återigen få ha en spelning med hela bandet! 🙂 Flera av oss har ju haft en del mindre gig sedan sist, men denna gången var återigen gänget samlat för att sjunga om Jesus. Vi bjöd på en salig blandning av välkända läsarsånger och egenskriva låtar. Konserten hölls på Mössebergsgården utanför Falköping.

Här är två bilder från konserten.

HÄR kan ni läsa om vad Mössebergsgården skrev om oss på sin hemsida. Varmt tack för att vi fick besöka er! Vi kommer gärna tillbaka.

 

(Och såhär inom parentes kan jag berätta att detta är en spelning vi sent kommer glömma… Det var en fantastisk kväll…för alla utom Nathanael. 😉 (Och det är också här man kanske bör passa på att varna känsliga läsare 😉 ) Det visade sig att Nathanael hade åkt på vinterkräksjukan. Efter halva konserten började Nathanael må riktigt dåligt. Trots detta gör han en fantastisk insats och tar sig igenom hela konserten! När sista låten är spelad ser Nathanael sin chans att springa till närmaste badrum. Då händer något mycket vackert… Vi blir ombedda att framföra ett extranummer! 🙂 Jag, som inte har någon som helst aning om att Nathanael mår dåligt lovar givetvis att ge en sång till. Även vid denna sång gör min man en fantastisk insats. Men när sista ackordet är lagt försvann han snabbt bort, och vi såg inte honom mycket mer den kvällen… I efterhand har han sagt ”Det var första gången som jag verkligen har övervägt att tacka nej till ett extranummer” 😉 Hur som helst. Nathanael var sjuk i någon dag, men nu är han frisk igen. Lyckligtvis blev ingen smittat och vi tackar Gud att Nathanael trots omständigheterna hade kraft ett genomföra konserten.  Det bevisar att Gud är starkare än vinterkräksjukan och att han inte tillåter något hindra oss från att sprida hans budskap! Amen!)